Persialainen 449776.jpg
Persialainen on nimensä mukaan kotoisin Persiasta. Persialainen on rakeenteeltaan vankka, matalajalkainen ja vahvaluustoinen. Persialaiset ovat tunnettuja tuuheasta hännästään ja litteästä nenästä. Persialaisen pää on pyöreä, jossa on suuret mollukka silmät. Luonteeltaan persialainen on rauhallinen, mutta silti aina tarvittaessa vauhtia löytyy. Persialainen ei ole niin seurallinen kissarotu kuin muut, mutta silti se kaipaavat huomiota ja hellyyttä päivittäin. Tämä rotu on myös todella siisti.
449779.jpg


Ragdoll  451263.jpg
Ragdoll ihastustaa ihmiset hellyyttävällä katseella sinisillä silmillään ja sen nimellä (räsynukke). Ragdollia ei kannata päästää yksin pihalle valvomatta, koska tämä kissarotu ei pelkää mitään,  joten se eksyy helposti.  Ragdoll on seurallinen ja huomiota kaipaava  kissa. Ragdoll tulee toisten lemmikkien kanssa hyvin toimeen. Ragdollin turkki on helppohoitoinen ja se tuntuu pehmeältä ja sileältä kuin satiinityyny. Kissan peseminen on vaivatonta, koska se on rauhallinen. Tietenkin pesuun kannattaa opettaa jo pennusta lähtien. Ragdollin asento on hiukan etukamara, sillä sen takajalat ovat pidemmät kuin etujalat.
451265.jpg

Siamilainen  451278.jpg
Siamilaiset kissat ovat elekantteja ja hoikkia, mutta samalla myös erittäin vahvoja. Siamilaiset ovat nokkelia ja ketteriä kissoja. Siamilaisilla on kauniit safiirinsiniset silmät ja suuret korvat. Siamilaiset tykkäävät kiipeillä ja tarvitsevat leikkiseuraa ja huomiota eritTtäin paljon. Kannattaa harkita ennen siamilaisen ostoa, riittääkö sinulla aikaa sille. Yönsä siamilaiset tykkäävät olla omistajansa kainalossa, kehräten suloisesti. siamilaisen turkki täytyy olla pehmeä ja silkkinen.
451277.jpg

Pyhä Birma  451282.jpg   451284.jpg
Pyhä Birma puolipitkäkarvainen naamiokissa. Luonteeltaan kissa on siisti, rauhallinen ja ystävällinen. Pyhä Birman silmät ovat syvän siniset ja turkki on tuuhea, tassut valkoiset ja korvanpäät mustat. Pyhä Birma sopii erinomaisesti kaupunkilaisille ja lapsi- ja lemmikkiperheisiin. Pyhä Birma on rauhallinen ja seurallinen kissa ja se kiintyyn nopeasti omistajaansa.
451281.jpg

Tulossa Burma & Exotic...